středa 12. srpna 2015

Další jízdy neohroženého Forda?

Nabízím k prodeji své dosavadní vozítko.

Aktualizace 2. 9.: Ford byl dnes úspěšně přepsán na nového majitele, nabídka už nadále není aktuální. Díky za pozornost.

Předmět nabídky, Ford Focus combi "Joe Silver", byl vyrobený v Německu v roce 2001. Vystřídal dva majitele, než byl v lednu 2011 dovezen do Česka. Strávili jsme spolu čtyři a půl roku a necelých 60 000 kilometrů a byl to oboustranně obohacující vztah. Ale je čas jít dál. Pořídil jsem si nové auto a milý Focus je tím pádem na prodej. A dříve, než zkusím různé bazary a prodejní weby, bych ho rád nabídl svým kamarádům a známým.


Joe Silver
Toť on


Jak už bylo řečeno, je to Focus combi, první generace, rok výroby 2001. Pohání ho benzínový motor s objemem 1,8 litru (85 kW). Pohon na přední nápravu, pětistupňová manuální převodovka. Výbava dnes asi moc nedojme, ale na svou dobu je slušná: posilovač řízení a brzd, ABS, centrál, klimatizace, rádio s 6x CD changerem, airbag řidiče a spolujezdce, elektricky ovládaná zrcátka. Alu disky. Najeto má bez pár drobných 230 000 km.

V roce 2012 dostal nový alternátor, v roce 2013 klínový řemen a pneumatiky, v roce 2014 novou spojku. Emise má v cajku, technická mu platí do 12/2016.

Auto má několik škrábanců, vesměs odření v nízké rychlosti. Karoserie začíná asi na dvou místech mírně kvést. Podvozek a výfuk jsou s přihlédnutím ke stáří auta ve slušném stavu.


Joe Silver


Kdybych měl říct jeho dvě hlavní přednosti, bude to jednak výborná ovladatelnost a jednak prostorný kufr, který po sklopení zadních sedaček dokáže pojmout skoro všechno (jak by vám potvrdilo několik kamarádů, které jsem s tímhle vozítkem stěhoval). Proto si myslím, že vhodný nový majitel by byl buď někdo, kdo má čerstvě řidičák a potřebuje se vyjezdit, nebo někdo, kdo potřebuje vozit sem a tam spoustu krámů a ještě to není na dodávku.

Rád bych za něj dostal 30 000 Kč. V případě vážného zájmu jsem ochotný o ceně jednat.

Na vyžádání samo dodám další informace.

Budu vám vděčný, když se poptáte i ve svém okolí. Případné ohlasy prosím buď tady do komentářů, nebo přes jakýkoli kanál jsme spolu spojení (FB, telefon, mail...). Díky.


3 komentáře:

  1. Zdravím, je možno nějak okouknout, případně ozkusit? Díky

    OdpovědětVymazat
  2. Rovněž zdravím, momentálně jednám se dvěma zájemci. Nechte mi prosím nějaký kontakt, dal bych vědět, pokud se ani s jedním nedomluvím.

    OdpovědětVymazat
  3. V pohodě. Kdyby náhodou, vilem.vesely@google.com

    OdpovědětVymazat